Agriculture in Iran

Agriculture in Iran

Engineer hussein Tahmasebi
Agriculture in Iran

Agriculture in Iran

Engineer hussein Tahmasebi

سبزی ها را خیلی خرد نکنید

سبزی ها را خیلی خرد نکنید


 

 

سبزی ها را زیاد خرد نکنید

 

 

ویتامین C به راحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن از بین می رود.

 

ویتامین C یکی از ویتامین های محلول در آب بوده و قابلیت ذخیره سازی آن در بدن کم است.

 

ویتامین C در سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن مؤثر است، پوست انسان را با طراوت نگه می دارد و موجب جوانی پوست می شود.

 

ویتامین C به سوخت و ساز بافت ها کمک می کند، موجب افزایش جذب آهن می شود، سیستم ایمنی را تقویت می کند و در استرس های روحی و روانی مصرف ویتامین C می تواند، مفید باشد.

 

از میان سبزی ها فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و سبزی هایی که برگ سبز دارند، سرشار از ویتامین C است. تنها منبع حیوانی که حاوی ویتامین C است، جگر است.


کمبود ویتامین C باعث می شود زخم ها دیر بهبود پیدا کند، خونریزی لثه ها اتفاق می افتد، خونریزی های زیر پوستی، خستگی، ضعف و بیحالی به وجود می آید.

 

ویتامین C براحتی اکسید می شود و بر اثر حرارت دادن و خرد کردن براحتی از بین می رود. 

 

 

منبع:farsnews.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.