Agriculture in Iran

Agriculture in Iran

Engineer hussein Tahmasebi
Agriculture in Iran

Agriculture in Iran

Engineer hussein Tahmasebi

برنج طارم

برنج طارم از بهترین و مرغوب‌ترین ارقام کیفی برنج محسوب می‌شود. که مبدأ آن در مازندران می‌باشد. بطور کلی شکل دانه بلند، قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب می‌باشد.از رقم توده محلی شهرستان‌های استان مازندران انتخاب گردیده برنج پخته شده طارم، ساعتها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی می‌ماند.

طول دانه خام 09/6 تا 4/7 میلی‌متر (متوسط 3/7 میلی‌متر) و پس از پخت 11 تا 13 میلی‌متر
و عرض دانه 8/1 میلی‌متر، دانه آن گچی و میزان شکم و مرکز سفیدی دانه صفر و یک می‌باشد.
میزان پروتئین دانه 4/8 تا 12 درصد و نسبت طویل شدن دانه 8/1، درصد آمیلوز دانه 2/20
تا 7/22، متوسط قوام ژل 75/56 و
gt آن متوسط، حدود 58/3- 04/4.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.