Agriculture in Iran

Engineer hussein Tahmasebi

Agriculture in Iran

Engineer hussein Tahmasebi

گل مروارید، گل مروارید عطری

در این بخش ازوبلاک   مطالبی درمورد گل مروارید را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. 

به نقل از آکاایران: گل مروارید عطری گونه ای واشی (فاقد اندام چوبی)، همیشه سبز و چند ساله متعلق به خانواده Rubiaceae و بومی اروپا و  مناطق مدیترانه ای است که گل های کوچک و سفید مثل مروارید آن عطر دلپذیری از خود پراکنده می سازند.

گل مروارید، گل مروارید عطری

گل مروارید,گل مروارید سفید,گل مرواریدی

گل مروارید عطری
نام علمی: Galium Odoratum, Asperula odorata
نام انگلیسی: Sweet Woodruff
خانواده: روناس  Rubiaceae

ارتفاع
گل مروارید عطری ۳۰ سانتیمتر و گستردگی آن ۴۵ سانتیمتر است و فرم رشدی آن توده ای و حصیری که غالباً به صورت تخت بر روی زمین می خوابد یا توسط سایر گیاهان قیم، حمایت می گردد. کاربرد آن در پوشش عرصه های سایه دار است. برگ ساده، سرنیزه ای، بدون کرک، به رنگ سبز روشن (در پاییز ممکن است به رنگ سبز تیره در آید)، به طول ۵-۲ سانتیمتر، و در یک حلقه ۹-۶ تایی به وجود می آید. برگساره دارای بافت نرم و  متراکم است.

گل مروارید,گل مروارید سفید,گل مرواریدی

 گل مروارید عطری

گل ها کوچک با قطر ۷-۴ میلیمتر، معطر به رنگ سفید و دارای چهار گلبرگ هستند که از پایه به هم متصل اند. فصل گلدهی بهار است.میوه به قطر ۴-۲ میلیمتر است.
گیاه معطر است (ماده موثر کومارین) رایحه آن در زمان پژمردگی بیشتر شده و تا خشک شدن برگساره ادامه می یابد. این گیاه به صورت تجاری برای تولید عطر مورد استفاده قرار می گیرد.

 

گل مروارید,گل مروارید سفید,گل مرواریدی

گل مروارید، گل مروارید عطری

گل مروارید عطری


نیاز های محیطی گل مروارید عطری

خاک: ایده آل آن خاکی هوموسی و مرطوب است. در محیط کشت بهینه پر رشد است.

آبیاری: ریشه دهی گل مروارید عطری سطحی است و در تابستان های خشک نیاز به آبیاری منظم دارد. به دلیل نیاز آبی بهترین گزینه برای کاشت در نزدیکی تنه درختان بوده زیرا آبیاری آن تضمین شده خواهد بود.
نور: نیمه سایه تا سایه کامل را می پسندد.

دما: در مناطق سردتر پژمرده  می گردد ولی نسبت به سرما مقاوم است.

تکثیر: گسترش مروارید عطری از طریق ریشه های خزنده گیاه است. با تقسیم گیاه و جداسازی ساقه های ریشه دار، گیاه را می توان تکثیر کرد.

نظرات 3 + ارسال نظر
نیلوفر پنج‌شنبه 20 آبان 1395 ساعت 10:01

سلام ممنون ازتون مهندس حسین طهماسبی قرار بود ساعت و ایمیل و در اختیار دوستان قرار یدید

سلام چشم در اختیار میزارم

فاطمه پنج‌شنبه 20 آبان 1395 ساعت 09:59

عالی بود مهندس حسین طهماسبی

شیوا پنج‌شنبه 20 آبان 1395 ساعت 09:58

سلام ممنون ازت آقای طهماسبی

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.